Klik hier om deze email in uw browser te lezen

Nieuwsbrief

16 april 2018

Beste vrienden,

We zijn net terug van onze tweede reis naar Florida. Het bleek een ideale winterbestemming : prachtig weer (temperaturen tussen 25 en 30C), een afwisselend programma met enkele steden (Miami, Saint-Petersburg, Key West), mooie musea (Dali, the Ringling Collection, Chihully),  natuurgebieden (de Everglades, de Keys), veel vogels (arenden, uilen, reigers, ooievaars, ...) en andere beestjes (hertjes, dolfijnen, slangen, schildpadden, krokodillen, alligators, vlinders, ...) en zoals steeds een uitgelezen en uitgelaten gezelschap.

Geniet hier van een korte fotoreportage.

Ook voor onze volgende winterbestemming gaan we het iets verder zoeken :

Sri Lanka

Ik ben momenteel enkele formules aan het uitwerken. Je kan hieronder en in de bijlage van deze mail al enkele gegevens vinden. Heb je interesse om mee te gaan, laat me dan snel weten welke formule jij zou verkiezen. Dan kan ik daar rekening mee houden.

Andere ideen voor 2019 zijn Portugal (Porto en de Dourovallei) en Kreta.  Wil je dat we die richting uitgaan ?  Laat het me weten, met andere woorden 'Geef me een duwtje' en we zijn al bijna vertrokken.

 

Voor het bezoek aan de tentoonstelling over de dynastie van de Kadjaren (Iran) in het Louvrelens, op zaterdag 28 april, zijn er nog 2 vrije plaatsen. In de namiddag brengen we nog een geleid bezoek aan de kalksteengroeven onder de stad Arras. Meer info in onze vorige uitnodiging.

Met vriendelijke groeten.

Frank


Sri Lanka

Sri Lanka wordt misschien onze eerste aziatische bestemming ...

Je kan in de bijlage van deze mail een programma vinden voor een 12-daagse rondreis in het zuidwesten van Sri Lanka, waarbij we de culturele en natuurlijke hoogtepunten van het eiland bezoeken.

De reis kan plaats hebben tussen einde januari en midden april. De temperaturen schommelen dan rond de 30C aan de kust, in bergen in het binnenland is het iets frisser. Een flinke regenbui  is er altijd mogelijk. Ik onderzoek momenteel twee mogelijke periodes : 25 januari tot 6 februari en 27 februari tot 11 maart. Deze data zullen uiteraard aangepast worden aan de interesse van de deelnemers.

Ik werk momenteel 2 voorstellen uit : ntje op basis van 3-sterrenhotels, een ander op basis van 4-sterrenhotels. Uiteraard heeft dit een impact op de prijs.

We reizen in principe met een klein busje, met een lokale chauffeur die ook optreedt als gids. We hebben daarvoor betrouwbare contacten ter plaatse.

Heb je interesse ?  Laat het me vrijblijvend weten en geef indien mogelijk al een voorkeur betreffende de datum en het comfort van de hotels. Ik bezorg jullie dan zo snel mogelijk een concreet voorstel.


Interesse om mee te gaan ?

Contacteer me zo snel mogelijk via mail of telefonisch (053/66.10.43 of 0477/688.760). 


Heb je vrienden of familie die geïnteresseerd zijn om onze nieuwsbrief te ontvangen ?

Stuur hen deze mail door en vraag hen om in te schrijven via de knop hieronder.

test


Frank De Saedeleer
Steenweg 651
9470 Denderleeuw

Tel : 053/66.10.43
GSM : 0477/688.760
e-mail : frank_de_saedeleer@skynet.be 

BTW nr  :  BE0848039821
Rek.nr   :  BE88001677842241
lic. Garantiefonds : 9030

 
la