Baai van Napels

Op onze eerste bezoeken aan Campanië, lieten we Napels links liggen. En meteen ook de hele Baai van Napels. Napels leek ons te vuil, Pompeï te druk, Sorrento te commercieel. Enkel voor de Vesuvius wilden we als wandelaars een uitzondering maken. En de aantrekkingskracht van de Amalfitaanse Kust was te groot om onze ogen te openen.

Het was pas bij de voorbereiding van onze groepsreis dat we iets dieper gingen graven. Een brochure uitgegeven door de toeristische dienst van Campanië hielp ons daarbij een flink eind op weg.

Op deze site zijn al enkele van onze ontdekkingen terug te vinden, maar er zijn er nog veel meer. We zullen dus nog eens terug moeten ...

baai van Napels


Bestel onze reisgids

Wij hebben onze eigen reisgids voor de Amalfitaanse Kust, de baai van Napels en Cilento gemaakt. Je vindt er onze favoriete plaatsen in de dorpjes, de wandelingen met de mooiste uitzichten en suggesties voor excursies in de omgeving. 80 bladzijden, boordevol informatie om alles om je bezoek aan Cilento en de Amalfitaanse Kust voor te bereiden.

Naast de reisgids kan je bij ons ook gedetailleerde wandelkaarten bestellen.

Reisgids Amalfitaanse Kust


Nu kopen !


Help ons door dit te delen met je vrienden !