Klik hier om deze email in uw browser te lezen

Nieuwsbrief

20 september 2017

Beste vrienden,

De vakantie is nu duidelijk voorbij. Hier zijn een aantal nieuwe activiteiten voor de komende weken en ook enkele reisvoorstellen voor volgend jaar.

Eerst plannen we een uitstap naar Tilburg. Het museum 'De Pont' viert er zijn 25ste verjaardag met een prestigieuse tentoonstelling. We ontdekken Tilburg en gaan misschien ook nog eens tot in Breda. (18 of 19 november)

Uit de rondvraag in de vorige nieuwsbrief kwam het meest reactie op Denemarken. Misschien niet echt verwonderlijk aangezien dit een bestemming is die je in de klassieke reisbrochures niet zo vaak zal tegenkomen. Hieronder vind je al een concreet reisvoorstel voor juli 2018.

Ik ben, op aanvraag, ook bezig met een nieuwe 12-daagse reis naar Noorwegen (juni 2018). Wie hiervoor interesse heeft, kan me best eens bellen.

Onze 2-daagse naar de Champagnestreek op 14 en 15 oktober is volgeboekt. Er staan nog een aantal geïnteresseerden op de wachtlijst. Wie interesse heeft, mag dat dus nog laten weten. Meer info hierover in onze vorige nieuwsbrief

We gaan ook kijken naar 'Le Fidèle', de nieuwe film van Michael Roskam, met Matthias Schoenaerts in de hoofdrol.

Met vriendelijke groeten.

Frank


Uitstap Tilburg
18 - 19 november

Het museum De Pont in Tilburg bestaat 25 jaar. Het museum specialiseert zich in hedendaagse kunst.

Voor zijn verjaardag verzamelt het museum een aantal topwerken die in die voorbije jaren passeerden in het museum en waarvan sommige zijn uitgegroeid tot echte iconen, met daarbij werken van Marlene Dumas, Ai Weiwei, Bill Viola en Jeff Wall. Er zijn monumentale installaties van Dan Graham en James Turrel, desoriënterende sculpturen van Anish Kapoor en Berlinde De Bruyckere en speels werk van Michel François en Bernard Frize.

We maken van de gelegenheid gebruik om ook Tilburg eens te verkennen en indien er nog tijd overblijft plannen we ook nog een stop in het nabijgelegen Breda.

De prijs voor deze uitstap bedraagt 30 EUR (vervoer en begeleiding). De inkom van het museum (10 EUR) en het middagmaal worden ter plaatse betaald.

Datum : Zaterdag 18 november, zondag 19 november of op aanvraag

Ben je geïnteresseerd om mee te gaan ? Bel dan zo snel mogelijk naar Frank De Saedeleer (053/66.10.43) of stuur een mailtje.


Reis naar Denemarken

Denemarken is een vakantiebestemming die je maar zelden in de vakantiebrochures zal zien. Nochtans heeft het land, geprangd tussen de Noordzee en de Oostzee heel wat te bieden.

Denemarken heeft naast zijn vasteland (Jutland) ook een aantal eilanden. Een volledige ronde van Denemarken zou te veel tijd in beslag nemen. We beperken ons op deze reis tot het Jutland, het westelijke deel van Denemarken.

Het wordt een reis om te genieten van de natuur en de rust die Denemarken te bieden heeft. We kunnen er volop wandelen en / of fietsen, slenteren door kleine stadjes, de Deense geschiedenis ontdekken in fijne musea, genieten van wat Denemarken culinair te bieden heeft in de typische Deense Kros (kroegen).  

Meer info over deze reis vind je in de bijlage bij deze mail of op onze website.

 


Film : Le Fidèle

Het is liefde op het eerste gezicht tussen de raadselachtige Gino "Gigi" Vanoirbeek en de beloftevolle racepilote Bénédicte "Bibi" Delhany. Maar Gigi draagt een geheim met zich mee. 
 
Hoe meer hij dit probeert te verbergen, hoe dieper hij in de problemen verzeild geraakt en hoe zwaarder hun liefde op de proef wordt gesteld.  
 
Gigi zal moeten kiezen. En Bibi ook. Maar hoe lang kan je vechten voor iets dat misschien al lang verloren is?

Regie : Michaël R. Roskam - 2017 - 130 min. 
met Matthias Schoenaerts, Adèle Exarchopoulos, Sam Louwyck, Stefaan Degand, Igor van Dessel

Datum : Dinsdag 10 oktober om 20 uur
Prijs : 15 EUR (vervoer + film)


Interesse om mee te gaan ?

Contacteer me zo snel mogelijk via mail of telefonisch (053/66.10.43 of 0477/688.760). 


Heb je vrienden of familie die geïnteresseerd zijn om onze nieuwsbrief te ontvangen ?

Stuur hen deze mail door en vraag hen om in te schrijven via de knop hieronder.

test


Frank De Saedeleer
Steenweg 651
9470 Denderleeuw

Tel : 053/66.10.43
GSM : 0477/688.760
e-mail : frank_de_saedeleer@skynet.be 

BTW nr  :  BE0848039821
Rek.nr   :  BE88001677842241
lic. Garantiefonds : 9030

 
la