San Sebastian

San Sebastian is voor de meeste bezoekers de eerste kennismaking met het eiland omdat de ferrydiensten er aanleggen in het haventje.

In het stadje zijn enkele bezienswaardigheden.

San Sebastian Gran Canaria Iglesia Nuestra de la Asuncion

Als je op La Gomera verblijft, raden we je toch aan om ook eens in de Parador te overnachten. Hij ligt op een rots boven het stadje San Sebastian, temidden van een tropische tuin en met zicht op de Tenerife en de Teide.
Iets luxueuzer, dus ook iets duurder (tussen 100 en 120 EUR per nacht op Booking.com, aanbiedingen voor jongeren en senioren). Maar toch een aanrader.

Als je San Sebastian verlaat in zuidelijke richting langs de TF 713 zie je na een achttal kilometer een aantal vulkanische formaties aan de linkerkant van de weg : de Roque del Sombrero (672 m), de Roque del Magro (691 m) en verderop de Roque de Aganda (1250 m). Aan de andere kant van de weg liggen de Roque de Carmona (1103 m), de Roque de la Zarcita (1234 m) en de Roque de Ojila (1168 m).


Bestel onze reisdossiers en kaarten

Op onze website vind je al heel wat informatie waarmee je kan nagaan of La Gomera echt een bestemming is waar jij wil naartoe gaan. Heb je beslist om te gaan, dan kan onze reisgids je verder helpen om je reis verder te plannen.

Reisgids La Gomera   Kompass Wandelkaart Reisgids Tenerife   Lanzarote_Reisgids   Gran Canaria Reisgids


Bestel onze reisdossiers en kaarten

Op onze website vind je al heel wat informatie waarmee je kan nagaan of La Gomera echt een bestemming is waar jij wil naartoe gaan.
Heb je beslist om te gaan, dan kan onze reisgids je verder helpen om je reis verder te plannen.

La Gomera

2 EUR

Kompass Wandelkaart

9.95 EUR

Tenerife

4 EUR

Lanzarote

4 EUR

Kompass Wandelkaart

9.95 EUR

Gran Canaria

4 EUR

Kompass Wandelkaart

9.95 EUR
Nu kopen


Help ons door dit te delen met je vrienden !