Klik hier om deze email in uw browser te lezen

Nieuwsbrief

10 november 2017

Beste vrienden,

graag geven we jullie enkele korte berichtjes mee :

  • Volgende week gaan we nog eens naar de film. Op het programma staat de bestseller van Griet Op de Beeck, "Vele hemels boven de zevende".

  • Voor de uitstap naar Tilburg op zaterdag 18 november is er een plaats vrijgekomen. Wie interesse heeft, kan dus nog mee.

Meer info kan je hieronder vinden.

Met vriendelijke groeten.

Frank


Film : Vele hemels boven de zevende

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar nichtje, haar ouders en haar zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach, groeit een knagende eenzaamheid. In Vele Hemels vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar, in dit bestaan dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk. 

Griet Op de Beeck is één van de meest gelezen auteurs in de Lage Landen. "Vele hemels boven de zevende" is haar debuutroman en wordt nu eindelijk verfilmd door Jan Matthys.

Regisseur : Jan Matthys
Acteurs : Koen De Graeve, Viviane De Muynck, Nell Cattrysse

Datum : Maandag 13 november en/of dinsdag 14 november om 20 uur
Prijs : 15 EUR (vervoer + film)


Uitstap Tilburg
18 november

Het museum De Pont in Tilburg bestaat 25 jaar. Het museum specialiseert zich in hedendaagse kunst.

Voor zijn verjaardag verzamelt het museum een aantal topwerken die in die voorbije jaren passeerden in het museum en waarvan sommige zijn uitgegroeid tot echte iconen, met daarbij werken van Marlene Dumas, Ai Weiwei, Bill Viola en Jeff Wall. Er zijn monumentale installaties van Dan Graham en James Turrel, desoriënterende sculpturen van Anish Kapoor en Berlinde De Bruyckere en speels werk van Michel François en Bernard Frize.

We maken van de gelegenheid gebruik om ook Tilburg eens te verkennen en indien er nog tijd overblijft plannen we ook nog een stop in het nabijgelegen Breda.

De prijs voor deze uitstap bedraagt 30 EUR (vervoer en begeleiding). De inkom van het museum (10 EUR) en het middagmaal worden ter plaatse betaald.

Datum : Zaterdag 18 november

Ben je geïnteresseerd om mee te gaan ? Bel dan zo snel mogelijk naar Frank De Saedeleer (053/66.10.43) of stuur een mailtje.


Interesse om mee te gaan ?

Contacteer me zo snel mogelijk via mail of telefonisch (053/66.10.43 of 0477/688.760). 


Heb je vrienden of familie die geïnteresseerd zijn om onze nieuwsbrief te ontvangen ?

Stuur hen deze mail door en vraag hen om in te schrijven via de knop hieronder.

test


Frank De Saedeleer
Steenweg 651
9470 Denderleeuw

Tel : 053/66.10.43
GSM : 0477/688.760
e-mail : frank_de_saedeleer@skynet.be 

BTW nr  :  BE0848039821
Rek.nr   :  BE88001677842241
lic. Garantiefonds : 9030

 
la