Klik hier om deze email in uw browser te lezen

Nieuwsbrief
8 juni 2016


Beste,

Deze keer hebben we in onze nieuwsbrief een heel speciaal nieuwtje.

We hebben in de afgelopen jaren consequent de Villa Amaranta aangeprezen als verblijfplaats voor Cinque Terre en we weten dat heel wat bezoekers van onze website daarop zijn ingegaan. Het mooiste bewijs : naast de vele reacties via onze website liepen we er telkens ook wel enkele Vlamingen of Nederlanders tegen het lijf, toen we er zelf verbleven.

Gian Paolo en Rosalba worden ondertussen een jaartje ouder en zijn op zoek naar een overnemer voor hun B&B. Ze hebben me gevraagd om het bericht op de website te plaatsen en we verspreiden het graag ook via onze nieuwsbrief.

Heb je interesse ? of ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging ?

Ga alvast eens kijken op onze website. Voor meer inlichtingen mag je me steeds contacteren.

 

Lago Maggiore

Ik krijg steeds meer vragen van bezoekers of ik ook geen dossiers heb van andere streken in Italië. Vele Italië-reizigers beperken zich immers niet tot één streek, maar maken een grotere rondrit doorheen Italië.

Wie vanuit Nederland of België naar Italië rijdt met de wagen, komt allicht één van de grote meren in Noord-Italië tegen : het Lago Maggiore, het Lago di Como of het Lago di Garda. Mijn eerste idee was om zelf een reis te maken om deze drie meren 'in kaart te brengen'. Maar al tijdens de voorbereiding bleek het opzet iets te ambitieur te zijn.

Alleen al aan het Lago Maggiore bleek voldoende materiaal voor een verblijf van een week. Ik heb het intussen al twee keer gedaan en het is dan ook met plezier dat ik mijn nieuwe website en dossier kan voorstellen.

Normandië

In een vorige nieuwsbrief had ik het over de 'Albasten Kust'. Voor velen is het allicht een raadsel waar deze ligt, maar eigenlijk is dit voor ons noorderlingen het begin van Normandië.

De meest bekende plaats is Etretat, met zijn fantastische rotskusten. Maar er is uiteraard veel meer te zien : Fécamp, Varengeville, Veules-les Roses en Le Havre zijn minstens even mooi en het is er veel rustiger.

De website en het dossier stellen het goed !

Naast onze 3 dossiers van de Noordzeekust (Opaalkust, Baai van de Somme en Albasten Kust) kan je op onze website nu ook verschillende kaarten bestellen :

  • de Baai van de Somme tot Etretat, schaal 1:75000 met 5 extra kaartjes van populaire wandelgebieden in de streek op schaal 1:25000
  • de kaart met het hart van de Opaalkust (Calais, Cap Blanc Nez, Wissant, Cap Gris Nez en Audresselles) op schaal 1:25000
  • de kaart van het departement Nord (Lille tot Boulogne) op schaal 1:100000)


Winkelen via onze site

Als je iets koopt via onderstaande links, verdien ik daar een kleine commissie mee. Aangezien de website voor mij een full-time bezigheid is geworden, toch een leuke bijverdienste. Alle baten helpen !

Booking.com bol Roompot Vakanties

De volledige lijst van onze winkel-links, vind je op de winkelpagina van onze website.


Alvast bedankt

Frank


Wandelen langs Kusten

Frank De Saedeleer

Steenweg 651
9470 Denderleeuw
Belgium

e-mail : frank@wandelenlangskusten.eu
Website : www.wandelenlangskusten.eu

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur ons dan gewoon een mail