Nieuwsbrief
28 april 2016


Beste,

We hebben alweer een nieuwe bestemming op onze website : de Albasten Kust. Deze ligt net onder de Baai van de Somme en de Opaalkust. De meest bekende plaats is allicht Etretat, maar onze toppers zijn Varengeville, Veules-les-Roses en Fécamp, die allicht iets minder bekend in de oren klinken.

  

Onze website maakt je alvast warm voor de Albasten Kust. In ons dossier vind je nog wat extra informatie en vooral vele kaartjes, waarmee je op de meeste plaatsen onmiddellijk van start kan gaan, ook als de toeristische diensten weer eens gesloten zijn.

Voor de fervente wandelaar hebben we nu ook de IGN-kaarten :

  • de Baai van de Somme tot Etretat, schaal 1:75000 met 5 extra kaartjes van populaire wandelgebieden in de streek op schaal 1:25000
  • de kaart met het hart van de Opaalkust (Calais, Cap Blanc Nez, Wissant, Cap Gris Nez en Audresselles) op schaal 1:25000

Voor wie zelf naar de Albasten Kust wil, hebben we alvast een goede tip. We verbleven er in de buurt van Fécamp in de Clos de Bel Ami, een B&B met table d'hôte, die we zeker willen aanbevelen. In ons dossier vind je bovendien een bon voor een korting.De Amalfitaanse Kust

Dit is één van de eerste bestemmingen op onze website, die het steeds beter begint te doen. De meeste bezoekers beperken zich tot een rit langs de kust met een korte stop in Positano en Amalfi. Onze ambitie is echter om je plekken te tonen waar je normaal gezien niet stopt. De Sentiero degli Dei en de wandelingen nabij Amalfi behoren toch tot de beste die wij ooit maakten.

 

Ook van de Amalfitaanse Kust hebben wij gedetailleerde wandelkaarten, inclusief Sorrento en Capri. Je kan ze bestellen via onze website.

Alles OK in Cinque Terre

Af en toe duikt het bericht over de beperking van het aantal bezoekers in Cinque Terre nog eens op. Maar voor dit jaar ziet het er alleszins nog niet naar uit dat het er zal van komen. Naar Italiaanse gewoonte wordt er alweer flink gediscussieerd tussen de verschillende belanghebbenden.

Het is druk in Cinque Terre. In ons dossier krijg je echter heel wat tips om aan de drukte te ontsnappen. En je komt ook hier op plaatsen waar de meeste toeristen aan voorbij gaan.

Boek via onze site en win een gratis nacht

De wedstrijd op onze website loopt nog steeds verder. We zijn al aan onze derde gratis nacht toe !

Kijk hier hoe het werkt

Waar en wanneer je boekt heeft geen belang

Succes ermee

Frank


Wandelen langs Kusten

Frank De Saedeleer

Steenweg 651
9470 Denderleeuw
Belgium

e-mail : frank@wandelenlangskusten.eu
Website : www.wandelenlangskusten.eu

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur ons dan gewoon een mail