Nieuwsbrief
13 december 2015


Beste,

Het is een tijdje geleden dat jullie nog eens iets van mij hebben gehoord.

De winterperiode wordt steevast opgevuld door de onderhoudswerken aan de websites en aan de dossiers, een bezigheid die me verschillende weken bezig houdt. Iedere aanpassing moet immers in drie talen en op twee plaatsen worden aangebracht.

De belangrijkste bestemming is nog steeds Cinque Terre. Het aantal bezoekers op de website ging dit jaar boven de 200.000, toch wel een opmerkelijk resultaat als je bedenkt dat het in essentie maar over vijf dorpjes gaat.

We stuurden enkele maanden geleden een enquête naar de kopers van ons e-boek. Op basis van de antwoorden kreeg het alweer een grondige update. Vooral het gedeelte over de wandelingen werd gevoelig uitgebreid. Ook de kaartjes in het dossier werden verbeterd, zodat je nu gerust zonder wandelkaart op stap kan gaan. Het dossier is nog steeds te koop op de website, voorlopig nog aan dezelfde prijs (6 EUR). Klik hier om een voorproefje te bekijken.

  • Wie het dossier in de loop van dit jaar bestelde, krijgt binnenkort een mailtje met de link naar het nieuwe dossier. Heb je het dossier al in 2014 besteld en heb je graag de nieuwe versie, stuur ons dan gewoon een mailtje.
  • De bonnen voor een korting bij een 20-tal lokale handelaren in Cinque Terre werden allemaal verlengd. Je kan ze nu gratis downloaden.
  • In onze 'GPX-bibliotheek' vind je niet alleen de GPX-tracks van de paden in Cinque Terre en omgeving (waaronder de Sentiero VerdeAzzurro van Portovenere tot Genua) maar ook van alle andere gebieden die op onze website staan (o.a. de GR120 aan de Opaalkust, de GR21 en de GR223 in Normandië en de GR34 in Bretagne)

Wil je deze winter nog naar de zon trekken, dan vind je misschien enkele tips in onze dossiers.

Nog niet zo'n slecht idee. Voor de prijs van de vluchten moet je het niet echt laten : voor minder dan 200 EUR vlieg je heen en terug naar één van de Canarische eilanden

  • Spanje : Lanzarote, Gran Canaria, La Gomera
  • Portugal : Madeira
Dossier Madeira

Boek je nu al je verblijf voor 2016

Vergeet niet om onze link te gebruiken : www.booking.com/?aid=326230 In ruil krijg je voor ons een dossier naar keuze. Stuur ons gewoon de datum van uw reservatie en de naam van je gereserveerde verblijfplaats. (enkel geldig indien de reservatie effectief gemaakt is via bovenstaande link, dus niet voor een rechtstreekse boeking bij booking.com).

Alvast bedankt!

Frank


Wandelen langs Kusten

Frank De Saedeleer

Steenweg 651
9470 Denderleeuw
Belgium

e-mail : frank@wandelenlangskusten.eu
Website : www.wandelenlangskusten.eu

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur ons dan gewoon een mail