Nieuwsbrief
13 december 2015


Beste,

Terug van vakantie ... of toch al bezig aan de voorbereiding van een volgende reis ?

Aan het aantal bezoekers op onze website te zien worden er alweer plannen gemaakt.

Voor de komende wintermaanden ligt er heel wat werk op onze plank : eerst en vooral de jaarlijkse update van onze website en het dossier Cinque Terre, maar ook nieuwe pagina's voor het Lago Maggiore en Noorwegen, twee bestemmingen die dit jaar op ons programma stonden.

De laatste week van de vakantie heb ik ervan geprofiteerd om iets nieuws te ontwikkelen : een verzameling van GPX-tracks die je gemakkelijk kan downloaden. Ik ben langzaamaan overtuigd van het voordeel van de GPX-tracks, zeker nu blijkt dat je met je smartphone al een heel eind komt.

Naast de tracks van de sentieri in Cinque Terre, vind je er ook de voornaamste paden van de Amalfitaanse Kust, de Opaalkust (de GR120), Normandië (GR21 en GR223), Bretagne (GR34) en de Véloroute van de Atlantische westkust van Frankrijk. Dit is nog maar een begin. We zullen de kustpaden van Europa geleidelijk aan toevoegen.

De toegangscode voor deze bibliotheek zal aangeboden worden als extraatje bij de aankoop van één van onze dossiers. De lezers van onze nieuwsbrief krijgen deze toegangscode hieronder. Ga alvast eens een kijkje nemen.

Je vindt er ook een beknopte handleiding hoe je GPX tracks kan gebruiken op je computer en op je smartphone.

www.wandelenlangskusten.eu/GPX_bib.php

Uw toegangscode : GPX_12345

Heb je zelf GPX-tracks die je met onze bezoekers wil delen ? Je mag ze ons altijd opsturen : frank@wandelenlangskusten.eu

Nog een verblijf boeken ?

Vergeet niet om onze link te gebruiken : www.booking.com/?aid=326230 Als jij deze link gebruikt kost het je niks meer en het levert mij een kleine commissie op.

Alvast bedankt!

Frank


Wandelen langs Kusten

Frank De Saedeleer

Steenweg 651
9470 Denderleeuw
Belgium

e-mail : frank@wandelenlangskusten.eu
Website : www.wandelenlangskusten.eu

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur ons dan gewoon een mail