Nieuwsbrief
12 juni 2015


Beste,

De vakantie nadert met rasse schreden. We merken het ook op onze website, waar het aantal bezoeken de pan uitswingt.

In deze nieuwsbrief vind je enkele tips die je misschien een leuke dag kunnen bezorgen.

Belgische Kust - Raversijde

Op onze website staan al enkele wandelingen aan de Belgische Kust. Onlangs brachten we een bezoek aan het provinciaal domein in Raversijde, waar we een bezoek brachten aan het museum 'Atlantic Wall'. Je combineert er een mooi stukje natuur met enkele merkwaardige restanten uit de eerste en de tweede wereldoorlog. Een tip die je enkele euros kan besparen : vraag een kustpas aan. Je krijgt er kortingen mee op een 40-tal plaatsen aan de Belgische Kust. Mochten er aan de Nederlandse Kust soortgelijke initiatieven zijn, dan mag je me uiteraard mailen.

Opaalkust - Kassel

Op weg naar de Opaalkust nemen we af en toe eens de route langs het binnenland, zeker als het verkeer op de E40 tussen Gent en Oostende dreigt vast te lopen. De route langs Rijsel of langs Ieper en Poperinge is wel wat langer, maar onderweg zijn er talrijke plaatsen die een stop meer dan waard zijn. Als eerste tussenstop in Frans Vlaanderen, heb ik Kassel toegevoegd aan onze website. Binnenkort ook terug te vinden in het dossier 'Opaalkust'.

Lago Maggiore

Als voorbereiding voor één van mijn groepsreizen van volgend jaar, ben ik begonnen aan een overzicht van de Italiaanse Meren. Wandelen langs Kusten kan je immers ook langs een meer. Het Lago Maggiore is één van de van de drie grote meren in het noorden van Italië. Het ligt bovendien op de reisroute van België/Nederland naar Cinque Terre. Een reden temeer dus om er wat dieper op in te gaan.

Hoe rijd je van België / Nederland naar Cinque Terre ?

Het is een vraag die ik regelmatig krijg. Ik heb dan ook een aantal mogelijkheden onderzocht en op de website gepubliceerd.

Meer info ...

Ben je zelf met de wagen naar Cinque Terre gereden en heb je ergens een interessante tussenstop gemaakt ? Laat het ons weten en wij delen je tip met de bezoekers van de website.

Onze dossiers

Dossier Madeira

 

Nog een verblijf boeken ?

Moet je nog een verblijf boeken voor de komende maanden ?

Vergeet niet om onze link te gebruiken : www.booking.com/?aid=326230.

Als jij deze link gebruikt kost het je niks meer.

Alvast bedankt!

Frank


Wandelen langs Kusten

Frank De Saedeleer

Steenweg 651
9470 Denderleeuw
Belgium

e-mail : frank@wandelenlangskusten.eu
Website : www.wandelenlangskusten.eu

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur ons dan gewoon een mail