Audresselles

Audresselles is met voorsprong onze favoriet langs de Opaalkust. Het dorpje ziet er nog uit zoals een kustdorpje er 100 jaar geleden moet uitgezien hebben (en we bedoelen dit echt niet negatief). Er is nog geen spoor van grote immo-projecten, integendeel, heel wat huizen liggen er verlaten en vervallen bij en schreeuwen bij wijze van spreken om een opknapbeurt. Misschien heeft het gebrek aan interesse te maken met het ontbreken van een 'maagdelijk' zandstrand, al is er tussen Audresselles en Ambleteuse toch wel een mooi strand.

Marie GalanteBlijkbaar zijn we niet alleen met onze mening. In het dorp zijn enkele restaurants te vinden, die zelfs begin maart blijken vol te zitten.  Als je wil zeker zijn van een plaatsje, reserveer je dus beter een tafeltje.

We kunnen je zeker La Marie Galante aanbevelen, waar de "Fruits de Mer" op hun best zijn ! Met de voordeelbon in ons e-dossier krijg je er zelfs een gratis aperitief aangeboden, geldig voor je hele gezelschap.

Audresselles_Marie_Galante Audresselles

Audresselle Audresseles

Audresselles is goed gelegen voor een wandeling, ofwel via het pad bovenop de krijtrotsen naar Cap Gris Nez (en verder Wissant en Cap Blanc Nez) ofwel zuidwaarts langs het strand naar Ambleteuse en verder via les Dunes de la Slack naar Wimereux. Terugkeren kan je ofwel via het openbaar vervoer. Wij staken enkele keren onze duim in de lucht om te liften en het lukte wonderwel.


Om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te houden, hebben we de google-ads verwijderd. Daardoor missen we wel wat inkomsten, maar we hopen dat jullie dat compenseren door onze reisgidsen of kaarten te bestellen. Alvast bedankt !

reisgids opaalkust

Reisgids Opaalkust
6 EUR

Kaart Opaalkust IGN2103
Wandelkaart
Calais - 2 Caps
14.50 EUR

Kaart Opaalkust IGN 2104
Wandelkaart
Boulogne
14.50 EUR

Reisgids Somme

Reisgids Somme
4 EURKaart Baai van de Somme
11.95 EUR

Nu kopen


Wij verdienen een kleine commissie als jij reserveert of bestelt via één van de links hieronder.

Booking.com Hotels.com autoeurope expedia Maak zelf je fotoboek met Albelli bol   ... en meer ...