Appartement FEWO

Dit appartement ligt op slechts 200 meter van het centrum van Portovenere. Het heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een living en eetruimte met volledig uitgeruste keuken, een badkamer en een balkon met comfortabele zitruimte en zonnewering.

Het is 55 m2 groot en kind-vriendelijk. Je kan er als koppel verblijven, maar ook families met een baby of jonge kinderen kunnen er zonder problemen verblijven, dankzij een uitplooibare sofa (voor 2 personen) in de living.

Heel belangrijk : er is een ondergrondse parkeerplaats beschikbaar.


Ultima Casa in Santa Maria di Maissana

Alta Via dei Liguri Santa Maria di Maissana is een klein dorp in de bergen, een tiental kilometer landinwaarts, ter hoogte van Sestri Levante. Het stadje Varese Ligure, met zijn Borgo Rotondo, ligt op 10 kilometer. In de buurt liggen ook kleine traditionele dorpjes zoals Cembrano, Ossegna, Campore, Santa Maria, Maissana en Disconesi.

Je kan er schitterende bergwandelingen maken. De Alta Via dei Monti Liguri, de oude wandelweg door de Ligurische bergen, passeert hier. (klik op nevenstaand kaartje om te vergroten).

Op een uurtje rijden ben je in Cinque Terre, Portofino of Genua. Ook Pontremoli (Lunigiana) is langs een weg over de bergen bereikbaar.

Aan de rand van het dorp hebben Paul en Miriam twee ruime appartementen waar je telkens met 4 personen kan overnachten. De prijzen (vanaf 85 EUR per nacht) liggen een stuk lager dan wat je aan de kust betaalt.

 

Ultima Casa Ultima_Casa Ultima Casa

Ga naar de site van Ultima Casa om te reserveren