Over te nemen - prachtige B&B

De Villa Amaranta in La Spezia ligt op een rustige locatie in de heuvels achter La Spezia, met een uitzicht over de Golf van La Spezia. Ze werd gebouwd in 2002, met een kleine uitbreiding in 2011.

Sedert 2008 baten Gian Paolo en Rosalba er een B&B uit, die bij Tripadvisor geklasseerd staat als N°1 van 107 B&B's in La Spezia. Op de eerste verdieping zijn er 6 kamers, die elk voorzien zijn van een badkamer. De gelijkvloerse verdieping wordt momenteel gebruikt als privé-woning.

Het domein heeft een oppervlakte van 3000 m² en is volledig afgesloten. Er is een mooi aangelegde tuin, een zwembad, een overdekte barbecue en parkeergelegenheid voor 5 wagens.

Omdat ze een jaartje ouder worden, zoeken Gian Paolo en Rosalba een overnemer. Op onze website maken we al publiciteit voor de Villa Amaranta sedert ons verblijf in 2008. Gian Paolo heeft me daarom gevraagd om ook deze mededeling op onze website te publiceren en voor België en Nederland als eerste contactpersoon op te treden.

Hieronder vind je enkele van onze eigen foto's.

Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage.

Heb je interesse ?

Stuur me een mail ([email protected]) voor bijkomende technische informatie (kadastraal plan, beschrijving, technische gegevens).

Voor een prijsindicatie, bijkomende vragen of informatie, kan je me bellen : +32 477 688 760 of + 32 53 66 10 43.

Bij concrete interesse, brengen we je uiteraard in contact met Gian Paolo.